Eens per maand, op donderdagavond, staan de deuren van het gemeentecentrum open voor de Stoofpot, zoals onze Lutherse gemeente de eettafel noemt. Er wordt een lekkere maaltijd klaargemaakt door verschillende groepen kokers. Iedereen kan eraan deelnemen. De Stoofpot biedt ook ruim gelegenheid om met elkaar te praten. Het versterken van de contacten staat daarom hoog in het vaandel. Om 17.30 gaat de deur open en kunt u binnenlopen voor een drankje. Om 18.00 uur gaan we aan tafel. De maaltijd kost € 3,00, voor een glaasje wijn wordt € 0,80 gerekend en voor een glaasje jus d’orange € 0,50

De kokers zijn vrijwilligers die het leuk vinden om een maaltijd klaar te maken voor een grotere groep mensen. In de goed uitgeruste keuken koken zij naar hartenlust. De menu's worden door de koks zelf bedacht en variëren van stamppotten tot menu's met meerdere gangen en bijzondere gerechten uit diverse landen. Het samen koken is gezellig en inspirerend. 

Om mee te eten geven de gasten zich ten minste twee dagen van tevoren op bij mevrouw Wilma van Eibergen. In de agenda kunt u zien wanneer er weer Stoofpot is.

Ook als u interesse heeft om twee tot drie keer per jaar de maaltijd te verzorgen, kunt u contact nemen met de contactpersoon.

 

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende Stoofpot.

Contactpersoon Stoofpot: 

Wilma van Eibergen 0318-618363